L'app de distribució a domicili Glovo aterra a Mollet i Parets

La plataforma estarà disponible als dos municipis baixvallesans a partir de la setmana que ve

Economia

L'app de distribució a domicili Glovo aterra a Mollet i Parets
L'app de distribució a domicili Glovo aterra a Mollet i Parets | Glovo

Mollet del Vallès, Parets del Vallès

Glovo, l’app que permet als usuaris rebre i enviar al moment qualsevol producte dins d’una mateixa ciutat, segueix amb el seu pla d’expansió per tota Espanya i consolida la seva presència a l’àrea metropolitana de Barcelona, amb l'arribada a Mollet i Parets.

A partir de la setmana vinent, la plataforma de distribució estarà disponible a les dues poblacions baixvallesanes. Així doncs, els usuaris de l'app podran rebre a domicili productes d'establiments d'aquests municipis com McDonald’s, Burger King i KFC i fer la compra als supermercats DIA i rebre-la a casa amb Glovo.

Segons informen des de Glovo, a l’aplicació, no només hi tindran presència les grans cadenes, sinó que també hi haurà disponibles petits i mitjans restaurants locals per gaudir-los a casa. A Parets i Mollet, hi haurà a Glovo el menjar japonès de Yoi Aji, el sushi de Izakaya Sushi Bar, les hamburgueses i entrepans de l’¡AiCalla! i les tapes de l’Oh! Tapa Parets.

A la plataforma, s’hi poden trobar diferents categories com restaurants, supermercats, parafarmàcies, floristeries o botigues d’electrònica. A més, els usuaris podran gaudir de la famosa categoria “el que sigui”, que soluciona els encàrrecs d’última hora, com demanar que comprin tinta per a la impressora quan t’has quedat sense, o bé comprar un regal d’aniversari del qual t’havies oblidat.

La companyia suma ja més de 250 ciutats en les quals Glovo opera. Per a Diego Nouet, General Manager Iberia de Glovo, l’obertura de noves ciutats de l’àrea metropolitana de Barcelona té un gran valor per a la consolidació de l’aplicació de repartiment a domicili a Espanya, perquè és una de les zones més habitades del territori català. “Les obertures de Parets i Mollet són un pas important per a un dels nostres grans objectius, que és arribar al major nombre de persones possible perquè puguin gaudir a casa, de forma còmoda i segura, d’una àmplia oferta gastronòmica. Un altre dels nostres grans reptes és fomentar l’activitat del sector de la restauració en aquests temps complicats”.

Glovo és una app que permet recollir i enviar al moment qualsevol producte dins d’una mateixa ciutat. Compta amb més de 9 milions d’usuaris i 55.000 partners associats. A Espanya, el servei està disponible en les àrees urbanes de més de 250 ciutats, entre elles Barcelona, Madrid, València, Saragossa o Sevilla. A nivell internacional, a Europa i EMEA, Glovo opera en les principals capitals, com Roma, París o Casablanca i a 8 països de LATAM, entre ells Argentina o Panamà. Actualment, Glovo es troba en més de 650 ciutats de 22 països del món i es preveu ampliar-lo i obrir en noves ciutats en les pròximes setmanes.

Edicions locals