El CF Mollet UE sanciona sense carnet de soci i accés al camp a l'expresident Feliu Tura

El club també sanciona José Gómez Reina durant tres anys i Toni Cisneros, membres de Salvem el CF Mollet

Esports

José Luis Rodríguez Beltrán

Nou capítol entre la batalla del CF Mollet UE i la plataforma Salvem El CF Mollet, crítica amb la gestió del president Jordi Candela. A principis de setembre, el club va decidir sancionar indefinidament a Feliu Tura, expresident del club abans de Candela i membre de Salvem el CF Mollet, amb la retirada del seu carnet de soci i amb la prohibició d'accedir a la instal·lació del Camp Municipal del Germans Gonzalvo. 

La sanció arriba pels informes que ha efectuat el Comitè de Disciplina del club, que va ser creat l'any 2018 i està emmarcat dins reglament intern del club. En els darrers mesos, aquest comitè ha recopilat missatges a les xarxes socials i declaracions als mitjans de comunicació, que segons el document presentat, "ha desconsiderat els membres del club, afectant la seva imatge, així com l'exposició de falsedats". "Ell sap quines són les normes i ha dit falsedats molt greus, que a més, vénen d'una persona que ha estat el president del club i això agreuja la situació", admet un dels directius del club, Xavi Ribas. 

Per la seva banda, Feliu Tura va presentar tres al·legacions al comitè per impedir la seva sanció. L'expresident va presentar en la seva defensa l'article 20 de la Constitució Espanyola i el 19 de la Declaració dels Drets Humans sobre la llibertat d'opinió i una imatge contra la llibertat d'expressió i Stop Fascisme. "Només vull que la directiva escolti al soci, vull que hagi una entesa entre totes les parts implicades", admet Tura, membre de la plataforma Salvem El Mollet.

El club també ha sancionat altres dos membres de la plataforma Salvem El CF Mollet, José Gómez Reina, el seu impulsor i exvicepresident del club, durant tres anys, i Toni Cisneros, que li impedeix indefinidament fer-se soci i accedir al camp. 

Recollida de signatura entre els socis

D'altra banda, Salvem El CF Mollet ha iniciat fa unes setmanes la recollida de signatures entre els socis del club per forçar a la directiva a fer públics els comptes econòmics. Segons informa la plataforma, ja hi ha un grup de socis que han signat. Per aquest mateix motiu, la plataforma va denunciar la junta del club per una presumpta malversació de fons

Edicions locals