Walter Fernández, fitxatge fugaç del CF Mollet UE

A més, David Parra perd durant uns mesos el defensa David Morales per lesió

Esports

L'entrenador del CF Mollet UE David Parra ha patit en pocs dies dos mals de caps per la baixa del seu fitxatge estrella, el davanter Walter Fernández, i la lesió de mitja durada del seu referent a l'eix de la defensa, David Morales. Fernández, qui havia de liderar l'atac molletà, ha estat baixa per motius laborals i Morales, estarà a la graderia uns mesos per una lesió al genoll. 

"Totes dues baixes són sensibles, però David Morales potser serà més sentida perquè era l'eix de la defensa i s'havia convertit en el capità", admet l'entrenador David Parra, que lamenta "la mala sort en la lesió del genoll". Tanmateix, remarca la baixa de Walter Fernández, jugador amb una àmplia trajectòria internacional, tot i que el cos tècnic ja ha posat l'ull en un altre davanter, Noel López, que procedeix del FC Cardedeu. "També és un jugador elèctric, de banda, i té gol", assenyala el tècnic. 

Derbi contra la Molletense

El CF Mollet UE té una agenda de partits intensa en aquests dies. Dissabte va perdre a casa contra el Viladecans, per 1 a 2; avui dimecres rebrà el Castellar; dissabte, el Can Trias; i diumenge, la Molletense al Zona Sud. "Serà un partit complicar i dur el derbi, tot i ser un partits amistós", augura Parra, que adverteix que l'equip té fins a quatre lesionats i altres jugadors amb molèsties.

Edicions locals