Pere Rodríguez: 'Aquest any no toca venir a Montmeló tampoc'

L'Ajuntament ja prepara el dispositiu per a la nit de MotoGP per evitar la concentració de persones al municipi

Esports

Pere Rodríguez: 'Aquest any no toca venir a Montmeló tampoc'
Pere Rodríguez: 'Aquest any no toca venir a Montmeló tampoc' | arxiu

José Luis Rodríguez Beltrán

L'Ajuntament de Montmeló ha començat a preparar el dispositiu de seguretat amb Mossos d'Esquadra i Policia Local per evitar la concentració de persones durant la tradicional nit de MotoGP, que acostuma a omplir el centre montmeloní de motocicletes la nit del dissabte a diumenge, previ al dia de la cursa, el 27 de setembre. Ho ha explicat l'alcalde de Montmeló, Pere Rodríguez, que ha fet una crida a la prudència i el sentit comú durant l'acte de presentació del Mundial de Superbike. 

"Hem començat a preparar el dispositiu de la nit de MotoGP, que com saps és molt celebrada al municipi i ve molta gent. Aquest any no toca venir de públic al Circuit i tampoc toca venir a Montmeló", remarca Pere Rodríguez, que comenta la necessitat de seguir lluitant contra la pandèmia de la Covid-19: "no podem permetre ni afavorir que hi hagi concentracions de persones de manera descontrolada com és la nit de MotoGP". Per aquest motiu, l'alcalde ha explicat que ja ho ha posat de manifest amb restaurants, bars, comerços i locals d'oci del municipi.

D'altra banda, l'alcalde montmeloní s'ha mostrat satisfet que per primer cop el Circuit aculli en una mateixa temporada quatre diferents Campionats del Món amb Fórmula 1, Superbike, MotoGP i WorldRX, que se celebrarà del 17 al 18 d'octubre.

Edicions locals