Un atropellament a Parets fa aturar la circulació ferroviària de l'R3 entre Canovelles i Mollet

L'atropellament, a prop de l'estació de Parets, ha tingut lloc al voltant de les 9.15 h

Societat

La circulació ferroviària de la línia R3 s'ha interromput aquest matí entre les estacions de Canovelles i Mollet-Santa Rosa per un atropellament a prop de l'estació de Parets que ha tingut lloc al voltant de les 9.15 h.

Els viatgers del comboi afectat, que provenia de Barcelona, han pogut baixar a l'andana de la mateixa estació. Els Bombers i el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), així com els Mossos d'Esquadra i la Policia Local de Parets, estan "treballant per treure i identificar a la persona atropellada", segons informa el mateix Ajuntament paretà. Ja s'ha restablert la circulació, però amb retards que poden arribar als 30 minuts.

D'altra banda, a causa d'una avaria en les instal·lacions d'Adif a Martorell, també es registren retards d'uns 20 minuts en els trens de les línies R4 i R8. Aquesta segona línia, l'R8, té parades al Vallès Oriental, concretament a Granollers Centre, Montmeló i Mollet-Sant Fost, i és el tren que va fins a la Universitat Autònoma de Barcelona, a Bellaterra.

Edicions locals