Les entrades del WorldSBK Round 2021 al Circuit ja estan a la venda

Els participants poden gaudir d’un 30% de descompte al Full Pack Experience fins a aquest diumenge, una modalitat d’entrada pels tres dies amb accés a pàdoc i al pit walk

Esports

L'edició d'enguany del WorldSBK al Circuit d'aquest cap de setmana serà sense públic
L'edició d'enguany del WorldSBK al Circuit d'aquest cap de setmana serà sense públic | Alba Cabrera

El Circuit de Barcelona-Catalunya ha posat ja a la venda les entrades de la Catalunya World Superbikes (WorldSBK) Round per al 2021. I ho fa amb una promoció de sortida que dura fins al dimenge per commemorar la celebració aquest cap de setmana de la primera edició de la prova en el traçat català.

 

La promoció, activa fins al diumenge a les 23.59 h, consisteix en un 30% de descompte en l'entrada Full Pack Experience per a l’esdeveniment previst pels dies 17, 18 i 19 de setembre de 2021. Aquesta modalitat inclou l'accés al Circuit durant els tres dies del Round i permetrà que els assistents se submergeixin en l'experiència completa, amb l'accés a pàdoc i als diferents pit walks. Ara i durant aquests tres dies, el preu d'aquesta entrada és de 48 euros. L’organització garanteix la devolució del 100% de l’import d’aquest ‘Full Pack Experience’ en cas d’anul·lació o canvi de dates de la Catalunya WorldSBK Round.

Una vegada s'acabi la promoció, tots els aficionats de Superbikes que vulguin presenciar en directe la segona visita del WorldSBK al Circuit de Barcelona-Catalunya la temporada vinent, podran fer-ho des de 19 euros amb l'entrada de divendres. L'experiència completa, que inclou l'entrada de tres dies amb accés a pàdoc i pit walk, tindrà un preu de 69 euros.

Edicions locals