Cs Mollet fiscalitza la seva abstenció als pressupostos de l'Ajuntament

El grup ha sol·licitat una reunió amb el govern per saber en quin punt estan les propostes del partit taronja

Política

L'abstenció de Cs va ajudar a tirar endavant el pressupost municipal de l'Ajuntament de Mollet d'aquest 2020. Ara, els responsables del partit taronja volen conèixer en quina situació es troben les propostes que van aconseguir incloure en el pressupost, molt afectat per la crisi de la Covid.

"Ha arribat el moment d'avaluar com estan les nostres propostes", diu Iván Garrido, portaveu de Cs a Mollet de Vallès, que ha sol·licitat a l'equip de govern de la ciutat una reunió per avaluar el compliment de les propostes realitzades en els pressupostos municipals per aquest any 2020. Garrido ha explicat que "fa un any vam plantejar una sèrie de propostes al govern, però la situació de la Covid ha canviat radicalment l'escenari, de manera que volem saber quines propostes es poden portar endavant, ja que en la seva majoria eren compromisos electorals. ".
 
Garrido ha insistit que "hem de ser conscients de la situació generada per la pandèmia, amb la minva d'ingressos i l'augment de les despeses, pel que el nostre grup actuarà amb responsabilitat".
 
Finalment, Iván Garrido ha afirmat que esperen que aquestes propostes puguin dur-se a terme aquest any o durant el mandat municipal pel qual també "volem tractar quines seran les línies estratègiques dels pressupostos i les ordenances per al pròxim 2021".

Edicions locals