La PAH alerta de tres casos de desnonament a la ciutat en les pròximes setmanes

La Plataforma s'ha concentrat davant l'Ajuntament de Mollet per demanar una moratòria en els desnonaments

Societat

La PAH es concentra a Mollet per demanar una moratòria en els desnonaments
La PAH es concentra a Mollet per demanar una moratòria en els desnonaments

Una quarantena de persones, convocades per la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca (PAH) de Mollet, s'han concentrat aquest dilluns al matí davant de l'Ajuntament de Mollet per demanar una moratòria en els desnonaments. La convocatòria s'ha fet també a diverses ciutats arreu de l'Estat i demana al govern que s'aturin els desnonaments fins a finals del 2021.

"Amb aquesta acció recuperem la campanya que vam iniciar fa uns mesos, per fer un mur de contenció a tot el tema dels desnonaments que està tornant i a més, amb una violència poc habitual", ha explicat el portaveu de la PAH a Mollet, Juanjo Ramon.

Segons Ramon: "Els decrets que va treure el govern el mes de març són insuficients i no funcionen, i només se centren en casos molt concrets que s'han produït per la Covid".  En aquest sentit des de la PAH reclamen que es tingui en compte "qui era vulnerable abans, qui ho és ara i qui pot ser-ho a partir de demà". 

Des de la PAH també es plantegen fer arribar aquesta demanda a les administracions locals: "Volem intentar que siguin els Ajuntaments qui també pressionin al govern central per aconseguir aquesta mesura, ja que també és un problema que afecta la nostra ciutat", ha dit Ramon.

Segons Ramon, des de la PAH Mollet ja tenen programats tres desnonaments per les pròximes tres setmanes, uns desnonaments que tal com denuncia el portaveu de la PAH: "Ja no són només els fons voltors o els bancs que estan desnonant, la mateixa administració també n'està fent o no està fent res per evitar-ho". 

 

Edicions locals