Recollits gairebé mitja tona de residus a Can Prat i la Riera Seca

L'Ajuntament i un grup de voluntaris va fer-ho dissabte en el marc de la jornada Let's clean up

Societat

Recollits gairebé mitja tona de residus a Can Prat i la Riera Seca
Recollits gairebé mitja tona de residus a Can Prat i la Riera Seca

L’Ajuntament de Mollet, amb el suport d’un grup de voluntariat ambiental de l’empresa INDRA, ha aconseguit recollir 463 kg de residus a la zona del polígon industrial de Can Prat i a una part del tram de la Riera Seca al seu pas per la ciutat.

La iniciativa és fruit de l’adhesió de l’Ajuntament de Mollet a la jornada internacional Let’s Clean Europe, que es feia dissabte arreu de diferents municipis de tot el continent.

Let’s Clean Europe és una acció comuna a tot Europa per conscienciar sobre la quantitat de residus que es llencen de forma incontrolada a la natura i promoure accions de sensibilització a través de la recollida d’aquests residus abocats il·legalment als boscos, platges o marges de rius.

Per a l’alcalde de Mollet, Josep Monràs, la participació de Mollet en aquesta iniciativa “té l’objectiu de conscienciar-nos entre tots de la gran quantitat de residus, especialment de plàstics, que aboquem als nostres espais naturals amb els consegüents impactes ambientals que això comporta”.

Per al regidor de Justícia Ambiental, Ecologisme i Transició Energètica, Raúl Broto “tot i les constants campanyes de conscienciació que fem des de l’Ajuntament, i els diferents reconeixements que hem rebut, aquesta és una lluita global que hem d’afrontar entre tots”.

Neteja a Gallecs

Una altra de les accions emmarcades en aquestes jornades que es farà a Mollet serà l’acció que duran a terme el pròxim dia 30, entre les 15 i les 19 h, l’Institut Aiguaviva i el Consorci de Gallecs, sota el nom Netegen l'espai rural de Gallecs. L’acció s’adreça a alumnat de tercer i quart d’ESO.

Edicions locals