El Club d'Escacs Mollet, campió de la Divisió d'Honor

És la segona vegada que l'entitat venç a la màxima categoria dels escacs catalans

Esports

El Club d'Escacs Mollet s'ha proclamat campió de la Divisió d'Honor per equips, que és la màxima categoria de la Federació d'Escacs de Catalunya. El club molletà, que encadena sis anys en la màxima categoria catalana, assoleix la fita per segon cop en la seva història. 

La proclamació del Club d'Escacs Mollet com a campió arriba després de la suspensió oficial de la Federació Catalana d'Escacs en una assemblea general de clubs, que va tenri lloc fa uns dies.  "El títol és compartit amb l’Escola d’Escacs de Barcelona, Sabadell Colón Chessy i Barberà, a falta de disputar semifinals i final que, per la situació sanitària a causa de la pandèmia, han estat suspeses", informa en una nota el Club d'Escacs Mollet. 

Dels quatre equips que l'ens federatiu ha proclamat campions, el Club d'Escacs Mollet va acabar invicte la fase regular amb 6,5 punts de 7 possibles i amb el millor percentatge pel desempat. "Ens dóna el regust de ser encara més campions, ja que portàvem una campanya extraordinària amb 7 victòries i un empat fins a arribar a la semifinal", remarca el club. 

El Club d'Escacs Mollet va participar a la Divisió d'Honor catalana amb els grans mestres Leo Krysa i Cristian Ríos; els mestres internacionals Pere Garriga, Tomás Sosa, Mario Villanueva, Ana Matnadze i Juan Mellado; els mestres FIDE Cristian Fernández i Esteban Montilla; els mestres Catalans Ricard Morros, Quim Travesset i Guillem Garcia; i els Francesc Fernández, Vicenç Aguilà, Erwan Lever i Albert Malonda.

Segona victòria a la Divisió d'Honor

El Club d'Escacs Mollet va guanyar per primer cop la Divisió d'Honor el 2016 i en la següent temporada novament va lluitar pel títol, sent subcampió. 

Edicions locals