Arcadi Munrós, nou president del Club Muntanyenc Mollet

El nou responsable vol fer una transformació digital de l'entitat amb prop de 600 socis

Esports

Arcadi Munrós
Arcadi Munrós

Arcadi Munrós, de 63 anys, enginyer electrònic i veí de Mollet, és el nou president del Club Muntanyenc de Mollet. La junta sortint, presidida per Alexandre Castelltort des del 2016, va comunicar a principis d'enguany la decisió de marxar i no va ser fins al juliol quan el club, telemàticament, va celebrar una assemblea extraordinària per escollir Munrós, que va ser l'única candidatura. 

"Jo no estava en l'anterior junta, però donava un cop de mà per racionalitzar les compres, i altres coses", admet Munrós, que es mostra il·lusionat amb la seva nova faceta. "Un dels objectius que tinc és transformar digitalment el club, molt més", diu. El nou responsable admet que fins ara el club s'ha gestionat i planificat molt bé, però vol aportar els seus coneixements fent l'entitat més propera a la ciutadania i entre els prop de 600 socis. "Un dels canvis serà una millor comunicació interna i externa per informar de les moltes activitats que fem", remarca.

La junta està formada per Josep Solé, vicepresident; Maria Teresa Feliu, tresorera; Fina Garzón, secretària; i Jordi Luque, vocal. 

Edicions locals