[ACTUALITZAT] El foc a Pompeu Fabra va cremar part d'un pati interior i la coberta d'una nau

Els Bombers van activar fins a set dotacions que van acudir al lloc dels fets

Societat

El foc que es va declarar aquest diumenge al vespre a la zona de locals comercials de la rambla Pompeu Fabra va cremar part del pati interior del restaurant Neoris i la coberta d'una nau, segons han informat els Bombers de la Generalitat.

Bombers va rebre l'avís de l'incendi a les 20.38 h i va activar fins a set dotacions, que es van personar al lloc dels fets, a la rambla Pompeu Fabra número 4. El foc hauria afectat maquinària i material d'hoteleria que es trobava al pati a més de la coberta d'una nau sense activitat que es troba a la part de darrere.

El foc es va donar per controlat a les 21.49 h i no es va haver de lamentar cap ferit. També van adreçar-se al lloc dels fets Policia Municipal i Mossos d'Esquadra. Com a mesura preventiva es va acordonar la zona i es va tallar el subministrament de gas al carrer.

El foc ha afectat l'activitat del restaurant. Els seus responsables, a través de les xarxes socials, han emès un comunicat en què apunten que tornaran a obrir en breu, ja que "els danys han estat mínims i no han afectat el restaurant".

Edicions locals