La Policia multa una quarantena de persones per consum d'alcohol i incomplir les mesures sanitàries

Els agents també van tancar dijous un bar de Mollet per no complir les mesures per prevenir la Covid

Societat

La Policia Municipal de Mollet ha interposat 23 denúncies per consum d'alcohol a la via pública i 16 per no complir les mesures sanitàries de la Covid-19. Els fets es van produir aquest cap de setmana, durant el dispositiu de control i vigilància que la policia té planificat a diferents espais públics, com places i parcs, establiments públics com bars i terrasses, polígons comercials o industrials, i zones sensibles del municipi on es concentren persones per consumir substàncies, consum d’alcohol o que causen molèsties al veïnat.

Durant aquest dispositiu del cos policial, en el qual es van identificar 78 persones, també es van interposar 10 denúncies per tinença de substàncies estupefaents, 1 per tinença d’arma prohibida i una altra per desobediència als agents de l’autoritat. A més, es va detenir l’autor d’una estrebada d’una bossa de mà i es va recuperar els objectes sostrets a la víctima, entre els quals hi havia 300 euros en metàl·lic.

Aquest dispositiu preventiu continuarà els pròxims mesos incorporant les modificacions normatives de la Covid-19 que es produeixin com ara les reunions amb un màxim de persones permeses de 6 tant a l’àmbit privat com públic.

Tanquen un bar per incomplir les mesures de seguretat

Per altra banda, la Policia Municipal, en coordinació i col·laboració amb el departament de Salut Pública de l’Ajuntament de Mollet del Vallès i membres de la unitat especialitzada de fiscalia de la Guàrdia Civil, van realitzar, dijous passat, una inspecció conjunta a un bar de la ciutat que arrossegava diferents queixes veïnals per molèsties i per manca de compliment de les mesures Covid-19.

En finalitzar la inspecció administrativa, l’establiment públic va ser tancat cautelarment pels tècnics municipals, sense poder exercir l’activitat fins que es corregeixi les deficiències de seguretat detectades i actualitzi els permisos i la documentació necessària, per la seguretat de tots els ciutadans i clients.

Edicions locals