L'Ajuntament publica el programa d'Activitats, Cursos i Tallers de Mollet

Les inscripcions arrencaran el pròxim 14 d'octubre

Cultura

L'Ajuntament publica el programa d'Activitats, Cursos i Tallers de Mollet
L'Ajuntament publica el programa d'Activitats, Cursos i Tallers de Mollet

L’Ajuntament de Mollet ja ha publicat la programació de les Activitats, Cursos i Tallers que es faran aquesta temporada als centres cívics, culturals, esportius, de gent gran i de dona del municipi.

En el disseny del programa s’han tingut en compte les mesures de seguretat per gaudir i aprendre sense risc, amb una oferta que té una durada trimestral. Això permetrà ajustar i adequar la programació a la situació sanitària i a les mesures de seguretat vigents en cada moment. En cap cas, però, no s’anul·larà cap activitat programada, i en cas que hi hagi un confinament del grup, les activitats es programaran per fer-les en línia.

Sobre la nova programació, l'alcalde, Josep Monràs, assenyala que té “la mateixa qualitat i varietat de sempre, però alhora és ben diferent. Davant de la incertesa que genera el coronavirus, que encara no té vacuna i continua posant en perill la vida de moltes persones”.

Aquest any, a causa de la situació provocada per la Covid-19, les dates d’inscripcions i començament dels cursos s’endarrereixen un mes, així que les inscripcions arrencaran el 14 d'octubre i els cursos començaran el 2 de novembre.

Dates d'inscripció

Les inscripcions als cursos i tallers que es fan als centres cívics, culturals i de dona es faran el 19 i 20 d’octubre al web de l'Ajuntament. Concretament les de salut, arts escèniques i música s'han de fer dilluns 19 i l'endemà a partir de les 15.30 h és el torn d'apuntar-se a la resta de cursos. A partir d’aquests dies tothom es podrà inscriure en línia, si en queden places.

Pel que fa a la programació adreçada a la gent gran, les inscripcions es portaran a terme en tres dies, de 15.30 h a 19 h al web municipal. Començaran el dia 14, per a les activitats relacionades amb les habilitats personals; el 15, salut, creixement personal i expressió; i el 16, noves tecnologies i  humanitats. Com a novetat, les inscripcions presencials es faran a l’Espai Sant Jordi i a l’Ateneu Gran i caldrà demanar cita prèvia al telèfon 93 571 95 15: el dia 7 d’octubre per a habilitats personals, el dia 8 per a salut i creixement personal i expressió, i el dia 9 per a noves tecnologies i humanitats. A partir del 19 d’octubre, si queden places lliures, les inscripcions es faran de forma presencial, amb cita prèvia, a L’Ateneu Gran, El Lledoner i l’Espai Sant Jordi.

En el cas del programa esportiu Mou-te!, les inscripcions es podran fer per internet a partir del dimecres 21 d’octubre, de 9 h a 18 h, al web del consistori. En cas d’haver-la de fer de forma presencial, les inscripcions es faran dimecres 21 d’octubre, a l’Espai Sant Jordi, de 9 h a 18 h, i caldrà demanar cita prèvia al telèfon 93 571 95 15 el dia 19 d’octubre, de 9 h a 20 h. A partir del 21 d’octubre, si queden places lliures,  les inscripcions seguiran on line o al telèfon 93 571 95 00 (extensió 9595).

Per últim, les inscripcions a les activitats organitzades a la Biblioteca de Can Mulà es faran la setmana anterior del seu inici.

Edicions locals