El CF Mollet UE, pendent de la infermeria pel debut

L'equip de David Parra s'estrena diumenge amb cinc jugadors amb molèsties i tres baixes

Esports

| cf mollet ue

El CF Mollet UE  de David Parra iniciarà la seva trajectòria oficial diumenge al camp del Sabadell Nord, en la primera jornada de la Primera Catalana, pendent de la infermeria. Fins a cinc jugadors arrosseguen molèsties: Alexis, Xavi Múrcia, Sergio Novo, Sergio Sánchez i Bilal. A més, tres jugadors són baixa amb David Morales, Llavaneras, i Adrià Bassols. 

El gairebé mig any sense competir està dificultant la tornada a la normalitat de l'equip molletà. "Són jugadors que han estat molt de temps sense jugar i això afecta en lesions i molèsties. És una situació que haurem de superar al llarg d'aquesta temporada atípica", diu l'entrenador David Parra, que diumenge s'estrenarà al camp del Sabadell Nord: "ells podran jugar amb públic local, nosaltres juguem sense. Ja veig aquí una primera desigualtat perquè el caliu dels nostres és important pel jugador". El Sabadell Nord inicia un nou projecte com el Mollet, amb el tècnic Pablo Becerril, que procedeix del Sabadell B. "És un bon equip amb un nou bon entrenador. A més, estan fent unes bones temporades a Primera Catalana, serà complicat", diu Parra.

El Mollet de Parra arriba a la primera jornada del campionat després de perdre l'últim partit de pretemporada al camp de l'etern rival vallesà, l'EC Granollers, per 2 a 0. Aquest va ser un duel amb moltes opcions per avançar-se o empatar dels de Parra, que finalment van veure com a les acaballes els granollerins sentenciaven amb la segona diana. "Vam tenir dos penals no assenyalats", adverteix el tècnic, que tot i això assegura haver estat "un partit clarament per empatar, però estem satisfets de poder competir contra un gran equip com és l'EC Granollers". 

Edicions locals