El risc de rebrot al Baix Vallès, més elevat que la mitjana catalana

Els casos incrementen lleugerament amb 122 positius registrats en els darrers set dies, 14 més que fa una setmana

Societat

El risc de rebrot als municipis del Baix Vallès és lleugerament més elevat que la mitjana del Vallès Oriental i també que la mitjana catalana. Així ho confirmava aquest dimecres Joan Parellada, director del Sector Sanitari Vallès Oriental.

Segons Parellada, aquest se situava dimecres en els 214 punts. Amb tot, indicava: "Estem fent una taxa de PCR de 1.717, quan la mitjana de Catalunya és de 1.450, això vol dir que estem buscant més els positius i que és lògic que tinguem una taxa més alta", especificava el director del Sector Sanitari de la comarca.

Pel que fa a les dades de les Àrees Bàsiques de Salut, en aquests darrers dies el Baix Vallès ha experimentat un lleuger increment de casos, amb 122 PCR positives, 14 més que fa una setmana.

Mentre que a les escoles també s'ha registrat un lleuger increment de les persones confinades. Segons dades de l'aplicació Traçacovid, hi havia aquest dijous 25 centres educatius del Baix Vallès afectats amb 412 persones confinades. Més de la meitat d'aquests centres són de Mollet (14). Per contra Martorelles continua sense comptar amb cap afectació a les escoles.

Edicions locals