El Mollet HC femení busca la segona victòria del curs

El sènior masculí lluitarà dissabte pel primer triomf contra el Blanes Atlètic

Esports

El sènior B del Mollet HC
El sènior B del Mollet HC

El Mollet HC femení ha començat la Primera Catalana amb una victòria ajustada contra el Cubelles, per 4 a 3, però que és tota una declaració d'intencions. "El grup va fer una reunió i va decidir que volen lluitar per les posicions capdavanteres, volen pujar", admet el nou entrenador de l'equip, Rafa Trillo, que ho compagina amb la dinàmica de jugador del sènior masculí, a Segona Catalana.

El compromís contra el Cubelles va ser ajustat però va decidir la definició amb dos gols del fitxatge d'enguany, la davantera Gemma Siscart, en un pavelló del Riera Seca buit. Aquest diumenge, toca novament contra el Cubelles, a domicili. "Aquesta temporada serà així, és una manera diferent de veure el curs. Juguem dos partits seguits amb el mateix rival, primera i segona volta. Com que gravem els partits en vídeo, ens permet tenir anàlisis dels partits", admet el tècnic Rafa Trillo.

El masculí A contra el Blanes

Pel que fa als equips masculins, el Mollet HC de Segona Catalana, va perdre contra el Blanes Atlètic (5- 3) i dissabte intentarà refer-se al Riera Seca, a les 16 h. Mentre que el sènior B, de la Tercera Catalana, va imposar-se contra el Santa Perpètua C, per 4 a 3, i diumenge visitarà la pista de l'equip del Vallès Occidental. 

Edicions locals