Òptica & Audiologia Universitària inaugura nou establiment a Mollet

El centre, situat al número 2 de la Rambla Fiveller, ofereix serveis de visió i audició

Economia

Òptica & Audiologia Universitària inaugura nou establiment a Mollet
Òptica & Audiologia Universitària inaugura nou establiment a Mollet | Òptica Universitària

Òptica & Audiologia Universitària, empresa especialitzada en la distribució i comercialització de productes i serveis de visió i audició, ha inaugurat un nou establiment a Mollet del Vallès. Per aquesta obertura, que s’emmarca en l’estratègia de la companyia de créixer en punts de venda per consolidar el concepte de proximitat amb el client, Òptica & Audiologia Universitària ha invertit 480.000 €.

L’establiment, situat al número 2 de la Rambla Fiveller, ofereix serveis d’òptica i audiologia, té una plantilla de 7 persones i compta amb 235 metres quadrats, distribuïts en dues plantes: la inferior dedicada a vendes i exposició de producte, i la superior a gabinets d’audiologia i òptica.
 
“La nostra finalitat principal és fomentar la proximitat amb el client i el tracte proper i personalitzat. Per aquest motiu, el nostre objectiu és seguir inaugurant establiments als punts estratègics on detectem més demanda dels nostres serveis”, afirma Hèctor Ibar, Director Comercial d’Òptica & Audiologia Universitària.
 
El nou centre ha estat dissenyat segons el nou concepte de punts de venda de la marca, que incrementa l’espai d’exposició de producte, amb la finalitat d’oferir una millor experiència de compra. A més, com la resta de centres de la firma, compta amb el blanc com a protagonista.

Establiments arreu de l'Estat

Amb aquest nou espai, la companyia suma 80 centres propis a les províncies d’Alacant, Balears, Barcelona, Castelló, Girona, Lleida, Madrid, Múrcia, Tarragona, València i Saragossa, a més del canal de venda en línia, que li permet d’arribar a la resta de províncies.

Edicions locals