Es defineix la Final a Vuit amb el DM Group Mollet

L'equip de Josep Maria Marsà jugarà dissabte els quarts de final contra el Martinenc

Esports

| JL.R.B.

La Lliga Nacional Catalana EBA, que enguany disputa la seva 39a edició, ha tancat pràcticament aquest passat cap de setmana la fase prèvia de la competició amb Valls, Bisbal, Badalonés, Artés, UE Mataró, Roser, Mollet i Martinenc com a equips classificats per a quarts de final de la competició. 

El DM Group Mollet, que en imposar-se el CB Granollers va assolir el bitllet per a la Final a Vuit, intentarà classificar.se per a la seva sisena final de la Lliga Catalana d'EBA, que fins aleshores mai ha guanyat. El Mollet de Marsà ha passat a la fase final amb les victòries contra Barberà i Granollers i dissabte es veurà les cares contra el Martinenc, que també va imposar-se en els dos duels de la fase de grups contra Sant Cugat (72-75) i Sese (70-53).

El partit de quarts de final es disputarà dissabte al pavelló de la Plana Lledó, a les 18 h. Les altres eliminatòries són Roser-Artès, Valls-Badalonès i Mataró-la Bisbal. Les semifinals es disputaran diumenge i si passa el Mollet es jugaria el passi a la seva sisena final de la Lliga Catalana d'EBA, diumenge, contra el guanyador de l'eliminatòria Mataró-la Bisbal.

Els partits de semifinals i final, que es jugaria el pròxim dilluns encara està per decidir una seu única. 

Edicions locals