El Mollet HC masculí guanya en el debut al Riera Seca

Els de Paco González s'imposen en l'últim sospir contra l'Atlètic Blanes, 3 a 2

Esports

El Mollet HC masculí guanya en el debut al Riera Seca
El Mollet HC masculí guanya en el debut al Riera Seca | Mollet HC

Millor a casa. El primer equip masculí del Mollet HC ha sumat la primera victòria de la Segona Catalana en el debut al Pavelló Rel riera Seca. Els de Paco González han guanyat amb un gol en l'últim sospir contra L'Atlètic Blanes, per 3 a 2. 

Els de Blanes es van avançar, però el Mollet va ser capaç de marxar al vestidor amb un empat a dos gols. Tota la segona part l'electrònic no es va moure fins en l'últim sospir, quan els molletans van fer el gol d'or per posar el 3 a 2. "Ens trobem que ens ha costat enguany arrancar. Teníem previst començar la temporada a l'octubre, però es va avançar al setembre, avisant-nos a l'agost. Això ens ha trastocat els plans i la pretemporada està sent les primeres jornades", admet el president Leo Conde, satisfet de la primera victòria de la lliga contra l'equip que la setmana passada havien perdut, 5 a 3. 

La pròxima jornada del Mollet HC serà la setmana vinent, a casa, contra el Vilassar.  

Pel que fa al sènior femení, a Primera Catalana, va perdre a la pista del Cubelles, 2 a 1, i el segon equip masculí, a Tercera Catalana, també va caure a la pista del Santa Perpètua, 7 a 6. 

Edicions locals