El DM Group Mollet contra el Martinenc als quarts de final de la Lliga Catalana

La Final a Quatre es disputarà a Mataró, diumenge i dilluns

Esports

El DM Group Mollet contra el Martinenc als quarts de final de la Lliga Catalana
El DM Group Mollet contra el Martinenc als quarts de final de la Lliga Catalana | Bàsquet Martinenc

El DM Group Mollet ja coneix el camí per lluitar per guanyar la Lliga Nacional Catalana d'EBA. El conjunt de Josep Maria Marsà té l'oportunitat,  en tres dies, de guanyar el primer títol de la temporada amb la Final a Vuit de la competició catalana. Dissabte disputarà els quarts de final contra el Martinenc. Si passa, les semifinals i la final es jugarien en una seu neutra, a Mataró. 

El DM Group Mollet, que en imposar-se dissabte contra el CB Granollers va assolir el bitllet per a la Final a Vuit, intentarà classificar-se per a la seva sisena final de la Lliga Catalana d'EBA, que fins aleshores mai ha guanyat. El Mollet de Marsà ha passat a la fase final amb les victòries contra Barberà i Granollers i dissabte es veurà les cares contra el Martinenc, que també va imposar-se en els dos duels de la fase de grups contra Sant Cugat (72-75) i Sese (70-53). "Un equip molt físic i amb uns jugadors que vénen de Leb Plata, que són jugadors de qualitat i molt complicats", explica el tècnic del Mollet, Josep Maria Marsà, que admet: "ja que hi som en la Final a Vuit, intentarem guanyar-la". 

Les altres eliminatòries són Roser-Artès, Valls-Badalonès i Mataró-la Bisbal. Les semifinals es disputaran diumenge i si passa el Mollet es jugaria el passi a la seva sisena final de la Lliga Catalana d'EBA, diumenge, contra el guanyador de l'eliminatòria Mataró-la Bisbal.

Els partits de la Final a Quatre es jugaran a Mataró. 

Edicions locals