Queralt Gómez debuta a la Primera Divisió amb l'Eibar

La defensa, amb l'Eibar, va guanyar el complicat Reial Betis, per 1 a 0

Esports

Queralt Gómez debuta a la Primera Divisió amb l'Eibar
Queralt Gómez debuta a la Primera Divisió amb l'Eibar | Eibar

La molletana Queralt Gómez va debutar amb victòria a la Primera Divisió femenina. La jugadora de l'Eibar, va formar part de l'equip durant els 90 minuts del joc i va ajudar en la victòria del seu equip contra el Reial Betis, per 1 a 0. Aquest compromís va ser el debut oficial de la molletana a la Primera Divisió femenina després de fitxar per l'Eibar durant l'estiu.

La defensa catalana ha valorat la setmana després de la gran estrena de diumenge. "El vestidor després d'una victòria sempre surt reforçat, molt més a l'ésser en el nostre primer partit a la Lliga Iberdrola", va dir la molletana durant la roda de premsa. Gómez ha assenyalat que l'equip ha d'anar pas a pas. "Hem d'anar partit a partit veient com anem. Continuar amb la mateixa il·lusió, les mateixes ganes, motivades i confiant en el que el cos tècnic ens transmet. L'equip si segueix aquesta línia anirà bé".

Sobre el rival, de dissabte la jugadora armera ha afirmat que "el Llevant és un equip molt fort, tens jugadores tècnicament molt bones. Estem intentant treballar en els entrenaments per contrarestar els seus punts forts i fer mal en els febles".

 

Edicions locals