Monràs espera que el judici a ERC serveixi perquè 'mai més es facin acusacions greus' sobre la tasca de l'Ajuntament

El PSC celebra que l'Ajuntament no recorri la sentència per "no judicialitzar la política"

Política

Monràs i la primera secretària del PSC molletà, Mireia Dionisio, davant els jutjats de Granollers
Monràs i la primera secretària del PSC molletà, Mireia Dionisio, davant els jutjats de Granollers

El PSC ha reaccionat a la sentència absolutòria als membres d'ERC per les acusacions d'injúries i calúmnies a Monràs per les declaracions sobre l'afer Decathlon, amb un dur comunicat en què mostra el seu desacord amb la sentència i arremet contra "la forma de fer política" dels republicans.

El PSC valora positivament que l'Ajuntament hagi decidit no recórrer la decisió del jutge per "no judicialitzar la política, perquè sempre hem defensat que les idees polítiques han de poder defensar-se des del respecte i els arguments", diuen en un comunicat.

En aquest comunicat també ha fet la seva valoració l'alcalde, Josep Monràs, qui afirma que respecta la sentència però no la comparteix. "Espero i desitjo que el procés judicial serveixi perquè mai més es facin acusacions greus envers la tasca que fem de forma transparent i rigorosa des de l'Ajuntament de Mollet del Vallès".

Per la seva banda, la primera secretària del PSC Mollet, Mireia Dionisio, espera que el procés judicial "serveixi com a mínim perquè el nostre alcalde no continuï essent assetjat políticament i personalment".

Tot i la resolució absolutòria, Dionisio manté que "acusar falsament d’un greu delicte a una persona no és llibertat d'expressió. No estem criticant el seu posicionament polític, sinó les seves mentides sense escrúpols".

Sobre la decisió de l'Ajuntament de Mollet de no recórrer la sentència, Dionisio assegura: "Els socialistes de Mollet no farem política amb la institució que ens representa a tots els molletans i les molletanes" i demana a ERC una profunda reflexió perquè "la seva forma de fer política despectiva, persecutòria i des de l’odi no porta enlloc. Hem de retornar el prestigi a la política molletana, l’insult no és el camí", conclou.

Edicions locals