El CF Mollet UE busca la segona victòria i el CF Parets, la primera

Els molletans reben diumenge el Rubí i els paretans visiten l'EF Mataró

Esports

| CF Parets / XGRFotografia

Primer partit oficial del CF Mollet UE de David Parra i primera victòria, tot el contrari que el CF Parets que va perdonar i va acabar amb una derrota. El Mollet va guanyar al camp municipal del Sabadell Nord, per 0 a 3, en un camp que es preveia molt més complicat. L'atac molletà va mossegar els del Vallès Occidental amb gols d'Arnau Fortuny, David Sánchez i Alexis Garcia, en un bon partit com a visitant.

La victòria dona ales al projecte de Parra, que agafa molta importància aquesta primera fase per passar a la fase per la promoció, i evitar així la fase pel descens. Els molletans rebran diumenge el Rubí (12h), sempre complicat, que va golejar un històric del futbol català, el Júpiter, per 5 a 2.

Parets perd contra la Guineueta

El CF Parets de Miquel Muñoz va mostrar-se millor que no pas la Guineueta, de Barcelona, però va acabar cedint la primera derrota (0-2) de la temporada al seu camp, amb públic, per no definir les ocasions que va gaudir al llarg del partit. El pròxim rival del Parets serà l'Escola de Futbol Mataró, que va guanyar per la mínima contra la Unificació Llefià (0-1).

Edicions locals