La Molletense vol millorar la imatge contra el Sant Pol

L'equip molletà jugarà dissabte a la Zona Sud a les 18 h

Esports

| JL.R.B.

La UE Molletense vol refer-se de la derrota a la primera jornada del grup 2A de la Segona Catalana amb el caliu del seu camp, el Municipal de la Zona Sud. L'equip d'Antonio Filgaira, tot i que jugarà sense públic, vol fer del seu camp un fortí, com ha aconseguit altres temporades.

La Molletense va perdre a la primera jornada contra un equip que coneix perfectament, el Premià, per 3 a 1. El conjunt molletà es va veure superat al minut 1 per un gol local, que va trastocar els plans. A més, a la mitja part va arribar amb dos jugadors menys per les expulsions de David Sánchez, David Gómez i a la banqueta, Iván Arroyo. Tot i això, Ismael Quiñones va fer el més complicat i va marcar l'empat només començar la represa. Pocs minuts més tard, el Premià va marcar el segon i el tercer va arribar al tram final del compromís. També va ser expulsat Dani Quesada, que havia sortit a la segona part.

Golejada de Sant Pol

La Molletense vol millorar la imatge contra el Sant Pol, que a la primera jornada va golejar amb una maneta de dianes contra un històric català, el Masnou. El davanter Giovani Ferniu, autor de tres gols, serà un dels perills de l'equip visitant.

Edicions locals