Monràs demana a la Generalitat celeritat en les mesures per contenir el virus

L'alcalde també reclama a la ciutadania "prudència i responsabilitat"

Societat

| Diputació Barcelona

L'alcalde de Mollet, Josep Monràs, ha demanat a la Generalitat mesures immediates de contenció Covid-19 davant l'augment de l'índex de rebrot arreu del territori els últims dies. Paral·lelament, demana a la ciutadania que prenguin totes les precaucions possibles per evitar-ne l'augment de nous casos.

Monràs demana celeritat al govern català en la presa de noves mesures, unes mesures que el govern ha anunciat que farà públiques durant aquesta setmana.

Josep Monràs afirma que "cal prendre mesures urgents per evitar la propagació de la Covid-19 i contenir quan abans la seva possible expansió", diu Monràs, qui ha mostrat el seu suport a la Generalitat de Catalunya "en la pressa d'aquestes decisions en benefici dels pobles, ciutats i viles de Catalunya i del conjunt de la ciutadania".

Paral·lelament, Monràs demana als molletans que "siguin previnguts i prenguin totes les mesures necessàries tenint en compte la situació que vivim arreu de Catalunya. Novament els haig de demanar prudència i responsabilitat. Cal extremar les mesures de prevenció i reduir al mínim el contacte social".

Edicions locals