La Generalitat proposa tancar bars i restaurants fins a finals de mes

La mesura per contenir la Covid-19 se suma a l'ajornament de competicions esportives i a les classes telemàtiques a la universitat

Societat

ACN

El govern català proposarà aquest dimecres tancar bars i restaurants durant 15 dies per contenir l'auge de contagis de covid-19, segons ha avançat ha confirmat a l'ACN. L'executiu posarà la mesura sobre la taula amb l'objectiu que l'aprovi el Procicat, tot i que fonts del Govern han explicat que encara no està del tot tancada a l'espera d'una reunió amb el sector que també s'ha de celebrar demà.

En aquest sentit, fonts del Gremi de Restauració han afirmat desconèixer la proposta. La mesura se suma a la que ha transcendit avui per ajornar les competicions esportives durant 15 dies, o com la que s'ha acordat amb els claustres universitaris d'impartir classes telemàtiques fins a finals d'octubre.

La mesura que proposarà demà l'executiu català al Procicat arriba després de diversos anuncis de mesures extraordinàries per intentar frenar l'avenç dels contagis de covid-19 a Catalunya, que en els darrers dies ha augmentat de forma destacable.

Edicions locals