La plantilla del DM Group Mollet es confina per un cas positiu de coronavirus del CB Martinenc

L'equip molletà ha suspès el primer partit de la Lliga d'EBA que havia de disputar dissabte a Mataró

Esports

| CB Martinenc

Els jugadors del DM Group Mollet s'han hagut de confinar per un cas positiu de coronavirus del CB Martinenc, equip contra el qual van jugar els quarts de final de la Lliga Catalana dissabte. L'equip molletà va disputar el partit sense conèixer que un jugador de l'equip barceloní -que no va disputar el compromís- havia tingut símptomes per coronavirus, de fet, el mateix equip barceloní tampoc havia informat del cas. Diumenge, va ser quan el mateix jugador va avisar de la situació i es va activar el protocol de la Covid-19. 

Des del club barceloní, s'assumeix "l’error comès en el criteri d'interpretació del protocol establert per la Federació Catalana de Bàsquet pel que fa a la comunicació en l’aïllament d'un jugador. El jugador en qüestió va informar l’equip que una persona del seu entorn hi havia sol·licitat fer-se la prova PCR en presentar simptomatologia. Davant de la sospita, es requereix el confinament del jugador i se li demana prova PCR de confirmació, a més de no participar en els partits de Lliga Catalana contra el CB Mollet (dissabte) ni, després, contra la UE Mataró (diumenge), ni acompanyant ni assistint als partits, tal com alguns han informat erròniament". 

El CB Mollet, que va perdre els quarts de final contra el Martinenc a casa (78-82), immediatament en conèixer la situació va confinar els jugadors. "Aquests dies s'estan fent les proves PCR i estem a l'espera dels resultats. Nosaltres no sabíem que un jugador del Martinenc havia tingut símptomes. Tot i això, potser algun altre jugador del Martinenc pot donar positiu també en Covid-19 i aquest altre sí que va jugar amb nosaltres", admet el president del CB Mollet, Carlos Nuez, que afirma que els jugadors s'estan fent les proves: "alguns esperen a la seguretat social i ja se les han fet. Però d'altres, per motius laborals s'han pagat de la seva butxaca la prova". 

Davant aquesta situació, el Mollet ha activat el protocol Covid-19 i el DM Group no debutarà el cap de setmana a la primera jornada de la Lliga d'Eba contra el Mataró. "No jugarem perquè estem confinats ja ho hem comunicat. Estem a l'espera de conèixer els resultats", diu Nuez, que adverteix: "aquesta situació serà la tònica del que ens espera. És una temporada complicada, que si no és per uns serà per altres. En la base, no hem tingut cap positiu, però sí que hem rebut avisos de jugadors que no poden venir perquè han estat en contacte amb algun possible cas, però ara per ara no hem tingut cap". 

Edicions locals