Un musical, una òpera i una actuació de màgia, al programa cultural del Jardinet

10 de deu teatre, la companyia jove de La Tramolla i Pau Segalés seran els protagonistes de les activitats organitzades pel Casal

Cultura

Imatge d'arxiu de la companyia cardedeuenca que actuarà aquest divendres al Jardinet
Imatge d'arxiu de la companyia cardedeuenca que actuarà aquest divendres al Jardinet | 10 de deu teatre

El Casal Cultural ha programat tres representacions culturals per a les pròximes tres setmanes, que es portaran a terme al Jardinet.

Tot plegat arrenca aquest divendres a les 20 h amb el musical Et veig de la companyia 10 de deu teatre, de Cardedeu, dirigit per la molletana Esther Freixa. Els cardedeuencs estrenaran a Mollet la seva nova actuació, protagonitzada per una  sèrie  de  personatges  que conviuen  des  de  fa  temps en una fonda. Saben els uns dels altres allò que comparteixen aquí i ara. Ningú pregunta. Però un dia el temps ja aturat obre un espiell i es miren. Es miren per primera vegada llarga estona i és llavors quan es veuen més enllà del que ja saben. En els ulls de l’altre veuran el seu passat i comprendran millor el present, i després d’aquest instant el futur potser ja en serà un altre.

Divendres 23 d'octubre, també a les 20 h, serà el torn per a la companyia del teatre jove de La Tramolla, amb La ópera de todo a 1 €, dirigida per Ferran Jiménez i basada en Die Dreigroschenoper. Aquesta òpera va ser l’obra de més èxit a Alemanya des de la seva estrena a l’agost de 1928 fins al 30 de gener de 1933, dia en què els nazis van arribar al poder i quan l’obra va ser prohibida. Ambientada en un Londres victorià marginal i anacrònic, l’obra narra la vida, l'ascens i la caiguda del famós lladre Mackie Navaja. En aquesta versió, La Tramolla combina el text original de Bertolt Brecht amb una posada en escena i uns números musicals innovadors.

Per últim, el mag molletà Pau Segalés protagonitzarà el diumenge 25 d'octubre l'esdeveniment Màgia Solidària. Es tracta d'una actuació en benefici del projecte de cooperació Miles X Smile, d'ajut als infants refugiats al campament de Diavata (Grècia). Durant l'acte es farà recollida de material escolar per portar al campament i els diners recaptats aniran íntegrament per finançar el projecte i la compra de material pels tallers.

Les entrades es poden comprar al Casal (Rambla Balmes, 2).

Edicions locals