Doble ració del Mundial de ral·licròs al Circuit sense públic

L'esdeveniment es podrà seguir en directe per Esport3

Esports

Els dies 17 i 18 d'octubre, el Circuit de Barcelona-Catalunya acollirà per sisena vegada el Campionat del Món FIA de Ral·licròs. Enguany ho farà amb una edició diferent que contindrà doble ració d'RX. L'organització del FIA World Rallycross Championship, a causa del context sanitari general sorgit de la pandèmia per Covid-19 i per reduir costos i riscos, va decidir realitzar rondes dobles en els circuits pels quals passa. D'aquesta manera, i després del seu pas per Suècia (R1 i R2), Finlàndia (R3 i R4) i Letònia (R5 i R6), ara és el torn de Barcelona.

El Circuit de Barcelona-Catalunya celebrarà el Logitech G World RX de Pirineus-Barcelona 2030 (R7) aquest dissabte, mentre que el Logitech G World RX de Catalunya-Barcelona (R8) tindrà lloc el diumenge. Això es tradueix en dos dies d'allò més intensos, amb activitat frenètica sobre el traçat mixt de terra i asfalt. Els campionats presents seran el World RX i l'Euro RX Super 1600.

Pel que respecta al programa esportiu del Logitech G World RX de Pirineus-Barcelona 2030, l'activitat a la pista arrencarà el dissabte a les 8.30 h, amb els entrenaments de tots dos campionats. A partir de les 10.20 h s'aniran succeint les mànigues classificatòries (Q1, Q2 i Q3), per a donar pas a semifinals a les 14.35 h i a les finals a partir de les 17 h.

El diumenge del Logitech G World RX de Catalunya-Barcelona estrenarà la jornada amb els warm up a les 8.30 h. A partir de les 9.30 h i fins a les 13.05 h se celebraran les carreres classificatòries, mentre que a les 13.35 h començaran les semifinals. Passades les 16 h es tancarà l'esdeveniment amb les últimes finals.

Seguiment en directe
L'esdeveniment, que tindrà lloc a porta tancada per garantir la seguretat de totes les parts implicades, es podrà seguir per televisió en el canal Esport3. Per tots aquells que triïn la cobertura internacional, aquesta estarà disponible en el canal de YouTube del FIA World Rallycross Championship.

 

Edicions locals