Entrenar sense competir

El calendari del paralímpic Martín Parejo s'ajorna i redueix

Esports

Entrenar sense competir
Entrenar sense competir | Raúl Gracia

L'ajornament de les competicions federades en l'àmbit català ha provocat que Martín Parejo no pugui participar en el Campionat de Catalunya d'atletisme adaptat, que s'havia de celebrar aquest cap de setmana. Aquest era el gran objectiu de la tardor del martorellesenc, que veu com en cinc mesos tan sols ha pogut competir en un control absolut en Alfàs del Pi, en Alacant. "És complicat entrenar sense competicions. Ens hem preparat per arribar en bones condicions, que les tenim, i veiem que ara el català s'ajorna cap al novembre", diu Parejo. 

En terres alacantines, el de Martorelles, que s'entrena a les pistes molletanes amb Raúl Gracia, va fer el salt de llargada amb un registre de 5,81 metres. L'objectiu és superar els 6,20 metres. "Vam anar per veure com estem i va ser una bona trobada. Com que no hi ha competicions se celebren aquest tipus de controls, però n'hi ha molt pocs. El salt no va ser per tirar coets, però marca que anem per bon camí", analitza el de Martorelles, que afegeix que està satisfet amb els canvis que n'ha fet amb el nou tècnic.

Amb l'ajornament del català, Parejo confia la pròxima setmana anar a València per fer un segon control i a finals d'octubre participar en una trobada a l'Hospitalet. Tot i que tal com està la situació, no té gaires esperances. "Volíem fer tres setmanes fortes competitives i després fer un pensament per parar i pensar en el 2021. No sabem què fer", explica Parejo.

El proper any, Parejo té com un dels seus objectius assolir el bitllet per participar en els Jocs Paralímpics de Tòquio. 

 

Edicions locals