Ciutadans reclama a l'Ajuntament 'responsabilitat, consens i ajudes decidides' pels afectats per les noves restriccions

La formació taronja demana que es recuperin i ampliïn les ajudes i incentius pels sectors més tocats

Política

El grup municipal de Ciutadans a Mollet reclama que des de l'Ajuntament s'impulsin mesures econòmiques i fiscals per ajudar als sectors més afectats per les noves restriccions decretades per la Generalitat davant la segona onada de la pandèmia i que aquest divendres han entrat en vigor.

Ciutadans demana que es recuperin i ampliïn les ajudes i incentius pels sectors afectats, en el marc dels acords presos fa uns mesos davant la pandèmia.

La formació taronja recorda "la necessitat de donar suport a les empreses i autònoms" i en aquest sentit ha anunciat: "Promourem els acords necessaris perquè es concedeixin les ajudes als col·lectius econòmics que més estan patint els efectes de la pandèmia".

Des de Ciutadans diuen estar preocupats per la situació sanitària, però també per les noves "batzegades del Govern de la Generalitat" a qui acusen d'adoptar mesures "improvisades, sense tenir un pla B i deixant a l'estacada a bars i restaurants, un dels sectors més afectats per la crisi".

Per tot plegat, el portaveu de Cs a l'Ajuntament de Mollet, Iván Garrido, ha exigit: "responsabilitat, consens i ajudes decidides" per intentar supera aquesta situació.

 

Edicions locals