El PDeCAT a Mollet manté la meitat de l'executiva després de l'allau de baixes a la comarca

El Partit Demòcrata està treballant per "reestructurar-se a nivell intern" i "incorporar gent nova" a les seves files

Política

Un temps després que tots els alcaldes de la comarca estripessin el carnet del PDeCAT seguint les passes de Puigdemont i Turull, la formació del Partit Demòcrata a Mollet es manté en peu amb la meitat dels associats. Segons Albert Parés, president del PDeCAT a Mollet: "Hi va haver setmanes de rebombori, però ara està molt estabilitzat. La meitat de l'executiva segueix endavant". 

Parés explica que "la cosa ha quedat molt parella. Això havia de ser una decisió molt personal de cadascú i així va ser" i afirma: "Em consta que no hi ha hagut canvis de deixar el partit demòcrata per fer-se de Junts", sinó que "el que ha passat a Mollet, majoritàriament, és que hi ha hagut gent que es volia retirar una mica de l'activitat del dia a dia a nivell municipal. No hi ha hagut bàndols".

Així, al capdavant del grup municipal a l'Ajuntament de Mollet continuarà Joan Daví. La resta de persones que continuen, de moment no ha transcendit. L'organització, encara no vol fer públics els noms perquè s'estan "reorganitzant".

Amb tot, el president del PDeCAT a Mollet lamenta la pèrdua d'associats: "Érem de les poblacions que teníem més associats", però es mostra optimista: "Hem perdut un llençol, hi ha hagut gent que se n'ha desentès, però n'hi ha d'altre que no estava potser tan a prop i ara mostra més interès". I és que segons Parés: "ara mateix s'està treballant per incorporar gent nova que se'ns ha apropat i que veu aquests canvis com a positius"

El president de la formació demòcrata a Mollet, afirma que tot i que han passat ja algunes setmanes, "tot és molt recent" i que el partit se centra ara a "reestructurar-se a nivell intern". També està immers en el procés de primàries per escollir el candidat de la formació que amb tota probabilitat liderarà Àngels Chacón.

Respecte a la pròxima convocatòria d'eleccions a la presidència de la Generalitat, previstes pel 14 de febrer, considera que poden ser un baròmetre de la situació en l'àmbit local: "Tot i que no es pot extrapolar del tot, tindrem una valoració de tot plegat, però fins llavors tot queda en l'aire" i assenyala: "Veurem si realment aquesta situació ens pot beneficiar per tenir un posicionament més clar. Jo veig inclús coses positives de tot plegat", conclou Parés.

Edicions locals