Ara Mollet reclama més espais per a gossos a la ciutat

El grup municipal presenta tres mocions al ple, una sobre els costos del judici contra els líders d'ERC i una altra sobre armes químiques

Política

El grup municipal d'Ara Mollet ERC MES presentarà al proper ple municipal una moció en què reclama una anàlisi de la situació actual dels espais per a gossos a la ciutat, que aclareixi la realitat actual, així com les mancances i possibles necessitats.

Segons els republicans, tot i que la ciutat disposa de diferents espais per a gossos que s’han anat habilitant els darrers anys, manquen més espais, com, per exemple, al barri de Can Borrell –un punt que va ser aprovat per ple el 2016– o a la zona Centre.El grup fa esment al dossier presentat aquest setembre per l’associació Espai Gos Mollet, on es fa una exhaustiva anàlisi de les realitats, les necessitats i mancances d’espais per a gossos a la ciutat. La moció demana que es faci una anàlisi de necessitats tenint en compte les diferents entitats animalistes i de protecció dels animals de la ciutat.

Moció sobre el judici als líders d'ERC

Ara Mollet també presentarà una moció sobre la sentència del judici als líders d'ERC. El grup municipal recorda que la sentència acaba determinant que cadascuna de les parts ha de pagar els seus corresponents honoraris als seus advocats. "S’ha suscitat un debat públic sobre si l’Ajuntament de Mollet del Vallès ha de fer-se càrrec de les despeses dels advocats que han acusat un regidor del mateix Ajuntament i que a més ha estat absolt". Per aquest motiu, Ara Mollet ERC MES insta l’Ajuntament a no pagar les despeses d’aquesta acusació, i que "siguin cadascuna de les persones implicades les qui es facin càrrec de la despesa econòmica dels seus advocats".

La tercera i última moció sobre armes químiques i biològiques en què reclama als estats del món que es comprometin d’una manera clara i precisa amb el desarmament químic i biològic i que prenguin mesures concretes cap al seu assoliment. Una moció, que arriba després que en l'últim ple municipal es votés una moció de Podem sobre les armes nuclears i de suport al Tractat sobre la prohibició d'armes nuclears.

 

Edicions locals