El CF Mollet UE i el CF Parets reforcen les seves plantilles

El club molletà fitxa el migcampista Carlos Portero i el paretà, el davanter David Castro

Esports

El CF Mollet UE i el CF Parets reforcen les seves plantilles
El CF Mollet UE i el CF Parets reforcen les seves plantilles

José Luis Rodríguez Beltrán

Tot i no haver competició, el CF Mollet UE i el CF Parets segueixen entrenant i reforçant les seves plantilles. Els dos clubs baixvallesans s'han reforçat aquesta setmana amb un jugador cadascun amb l'objectiu de seguir perfilant les seves plantilles per continuar lluitant per la permanència a la Primera Catalana.  

El CF Mollet UE va anunciar dimarts per les xarxes socials la incorporació d'un migcampista jove, Carlos Portero, que ve cedit del Lleida, de la Segona Divisió B espanyola. El jugador va jugar la temporada passada al CF Damm, de la Divisió d'Honor juvenil i enguany no va trobar lloc al Lleida i l'equip català va decidir cedir-lo al CF Mollet UE, on també exerceix d'entrenador d'un dels equips de la base. "Ja ha entrenat amb nosaltres i és un bon element. Això fa que pujar la competència de la plantilla i és positiu. Ell entrena al club i és veí de la Llagosta. Estem satisfets amb aquesta incorporació", admet el tècnic del CF Mollet UE, David Parra.

Pel que fa al CF Parets, s'ha reforçat amb un jugador contrastat, el davanter David Castro, que fa tan sols una setmana va acomiadar-se del CF Mollet UE després de setze temporades. "Estic content de formar part del CF Parets, és una plantilla nova i l'objectiu ha de ser la permanència", diu Castro, que ja va ser jugador del club paretà durant una temporada en categoria infantil: "vinc amb la confiança del tècnic, amb ganes de ser un jugador important i sumar". 

Edicions locals