La Mitja de Montornès del 2020 se suspèn

L'organització decideix posposar la celebració de la cursa fins al 2021

Esports

La Mitja de Montornès del 2020 se suspèn
La Mitja de Montornès del 2020 se suspèn

La 27a edició de la Mitja Montornès, Montmeló, Vilanova i la Roca no se celebrarà durant el 2020. El Club Atletisme Montornès ha decidit posposar-la per segona vegada aquest any i deixar-la fins al 2021 davant l'actual situació de la Covid-19."Degut a la situació d’excepcionalitat, per contenir de la mobilitat i per facilitar la prevenció de la pandèmia que estem patint, ens veiem en l’obligació d’ajornar novament la Mitja 2020", informa en un comunicat el club montornesenc, que havia previst celebrar-la el 15 de novembre. 

L'organització ha pres aquesta decisió després de reunir-se amb els quatre ajuntaments per on passa la cursa vallesana i ahir diumenge va comunicar-ho. "Estem treballant per poder tenir enllestit tot per quan la situació ho permeti i oferir-vos, com sempre durant aquests 27 anys, unes curses de qualitat amb l’afegit de seguretat i higiene que són obligats en aquests temps", comenta la nota i afegeix: "agraïm molt sincerament el vostre suport i confiança, motivació extra per nosaltres per continuar endavant, tot i les adversitats, i mirar amb optimisme un futur a mitjà termini en el qual poder-vos trobar a totes i tots novament corrents pels carrers dels nostres pobles".

La Mitja Montornès estava prevista en un primer moment pel 29 de març, però davant la situació de la Covid-19 es va decidir ajornar-la fins al 15 de novembre, tot esperant que la situació sanitària millorés. Després que es decretés novament l'estat d'alarma ahir diumenge, l'organització ha decidit ajornar-la fins al 2021. 

La cursa del 2021 sense data

Pel 2021 el club valora diversos escenaris, segons la situació pandèmica. "Estem treballant ja de cara al 2021 per poder córrer la cursa en qualsevol moment de l'any, mentre sigui segura i eviti la propagació del virus. Tenim tot preparat per convocar la cursa a un mes vista i celebrar-la, però no sabem quan podrem activar. Tot depèn de la situació que tinguem el 2021", admet un dels membres del comitè organitzador, Luis Duarte, que reconeix que la no celebració de la cursa és perjudicial econòmicament pel club: "l'entitat té atletes que van a campionats d'espanya i internacionals, i la celebració de la cursa aporta diners al club. Aquest any no els tindrem, com tampoc d'altres activitats que fem. Tot i la situació, primer és la salut de tothom".

Edicions locals