Rosa Casado, bronze estatal del duatló màster a Sòria

L'atleta del Triatló Sant Gervasi aconsegueix aquesta temporada ser triple campiona catalana

Esports

Rosa Casado, bronze estatal del duatló màster a Sòria
Rosa Casado, bronze estatal del duatló màster a Sòria

Rosa Casado, del Triatló Sant Gervasi, està vivint un 2020 esportivament excel·lent amb el duatló màster. Al calendari català s'ha proclamat triple campiona de Catalunya imposant-se a la Copa Catalana i als campionats per edats i categoria, ara ha signat una fi de temporada per emmarcar amb el tercer lloc al Campionat d'Espanya màster, que va tenir lloc el cap de setmana a Sòria. 

Casado va triomfar en la categoria de 50 a 54 anys, sent la tercera classificada de la mitja distància, que consta de 14 km corrents, 56 en bicicleta i un últim novament corrents de 7. L'atleta del club molletà va completar la cursa amb un temps de 4 hores, 9 minuts i 7 segons, a 14 minuts de la plata. "Estic molt contenta perquè no sabia si finalment es podria fer la cursa per la situació de la Covid-19. Poc abans de l'estatal ens van dir que el recorregut es reduïa i 24 hores abans de la prova, van tornar al pla inicial. Físicament no estava en el meu millor moment, però un cop en cursa vaig poder ser tercera", admet Casado, que es mostra molt satisfeta del bronze: "he quedat tercera competint amb atletes que es poden dedicar a això. La guanyadora és mundialista, en el meu cas jo treballo de comercial i he de treure el temps d'on puc". 

L'atleta es mostra contenta de la temporada realitzada, malgrat la retallada del calendari, amb una triple corona al circuit català i ara amb un bronze estatal. "Aquest any ha estat el millor per a mi. He fet el canvi de categoria i sóc triple campiona catalana, ara bronze estatal. Això em dona dret a disputar l'Europeu i el Mundial, veurem si puc anar", valora Casado. 

Edicions locals