El patinatge artístic català suspèn totes les competicions de 2020

L'Open de Figures Obligatòries s'havia de celebrar a Mollet

Esports

Després que dijous passat la Generalitat anunciés noves restriccions per frenar la corba de contagis de Covid-19 que afecten directament al món de l’esport i que tenen una durada inicial de dues setmanes, el Comitè Català de Patinatge Artístic (CCPA) ha decidit anul·lar totes les competicions que encara s’havien de celebrar aquesta temporada 2020. Una d'ells, era l'Open Catalunya de Figures Obligatòries, que el cap de setmana passat s'havia de celebrar a Mollet i que, definitivament, ha estat suspès. 

La decisió s’ha pres perquè en cas de represa de l’activitat esportiva, no es podrien garantir les mateixes oportunitats de participació a tots els patinadors i patinadores. De la mateixa manera, tampoc no es podria assegurar el normal funcionament de la competició. A més, el CCPA tampoc vol crear cap expectativa en elaborar un calendari que difícilment es podria completar. 

Dels campionats afectats per la suspensió destaca per sobre de tot el Catalunya Stars 2020. I és que l’anul·lació total de les competicions afecta tant les d’àmbit català, on hi entren l’Open Catalunya de Figures Obligatòries, de Mollet, i el de Solo Dance, per exemple, com els campionats territorials.

Les territorials més afectades són la de Girona i Barcelona, que han suspès 7 i 6 competicions respectivament. Les territorials de Lleida i Tarragona només han suspès, per contra, dues competicions cada una.

Edicions locals