El DM Group Mollet inicia la renovada Lliga EBA contra el CB Lliçà

L'equip molletà té nou calendari en el grup C-4 amb només set equips

Esports

| CB Martinenc

El DM Group Mollet es tornarà a vestir de curt després d'un mes des de l'últim partit oficial, que va ser la derrota als quarts de final de la Lliga Catalana contra el Martinenc (78-82). Des d'aleshores, l'inici de la Lliga EBA s'ha ajornat fins a dues vegades i, fins i tot, en la segona es va reestructurar la competició de la Conferència C –dels equips catalans, balears i aragonesos–, passant de tres a cinc grups amb set conjunts. 

Aquest dissabte torna el bàsquet a la Plana Lledó, sense públic, i en un derbi vallesà contra el Lliçà d'Amunt, que s'estrena en la categoria. Els molletans hauran de fer rodar la pilota després d'haver superat els tests setmanals de la Covid-19 i amb un nou calendari del grup C-4.

El nou calendari redueix el nombre de jornades de la fase regular a dotze partits, un fet que dificulta i tensiona la competició. El nou calendari preveu una setmana de descans cada quinze dies de competició. Aleshores, la pròxima setmana el CB Mollet visitarà el Consell Air Europa, de Palma de Mallorca, i la següent, descansa. En la quarta jornada, el Mollet viurà un segon derbi comarcal, a casa, contra el Granollers.

La resta d'equips del grup C-4 són la UE Mataró, el CB Quart i el CB Almozara, de Saragossa. 

El partit tindrà lloc dissabte a les 18 h al Plana Lledó, sense públic. 

 

 

Edicions locals