Josep Maria Marsà: "L'únic positiu és el resultat"

El Mollet ha suat de valent per guanyar el Lliçà d'Amunt

Esports

Josep Maria Marsà
Josep Maria Marsà

José Luis Rodríguez Beltrán

La victòria del DM Group Mollet contra el Lliçà d'Amunt (57-51) ha estat marcada pel desencert. Els molletans han mostrat poca fortuna en el tir, amb 1 triple de 26 intents; al tir lliure, 9 de 21; i al tir de dos, 23 de 50. Tot i això, el Lliçà d'Amunt, que tampoc ha estat gaire encertat, el Mollet ha tirat d'ofici per guanyar. "L'únic positiu és el resultat", diu el tècnic del Mollet, Josep Maria Marsà. 

"Hem tingut un encert de tirs de tres, d'un  de 26, ens posem nosaltres quatre a tirar i ho faríem millor. Del tir lliure tampoc hem passat del 50%. Això ens ha fet anar de corcoll tot el partit. Ells han fet un partit molt seriós i hem hagut de treure l'ofici per guanyar el partit", explica Marsà, que també remarca haver "sabut baixar el cul i estrènyer les dents i treure el partit, encara que juguéssim amb poc encert. No crec que hàgim jugat malament, però amb desencert". 

El tècnic del Lliçà d'Amunt, Romà Cutrina, s'ha mostrat satisfet amb la feina de l'equip, tot i que creu que el duel s'ha decantat pels detalls. "Que vagi a batzegades el partit no té importància, si vas 8 o 10 punts per sobre del Mollet, alguna cosa passarà i ells intentaran igualar-te. Hem intentat fer el possible per mantenir els avantatges, però ells també juguen. Nosaltres no hem estat de detalls concrets encertats i no ha pogut ser", admet Cutrina. 

 

 

 

Edicions locals