El PSC del Vallès Oriental es compromet a recuperar la llei de barris si governa la Generalitat

Els socialistes obren la precampanya per a les eleccions catalanes del febrer

Política

El PSC del Vallès Oriental es compromet a recuperar la llei de barris si governa la Generalitat
El PSC del Vallès Oriental es compromet a recuperar la llei de barris si governa la Generalitat

Mollet del Vallès

El PSC de Vallès Oriental ha fet el tret de sortida de la precampanya electoral de cara als comicis catalans previstos per al 14 de febrer. Els socialistes han reivindicat l'esperit de la llei de barris que va implantar el govern Tripartit i s'ha compromès a tirar-lo endavant si arriba al Govern de la Generalitat.

La plaça Cinco Pinos i el centre de serveis El Lledoner, un dels espais que es van desenvolupar gràcies a la llei de barris que va permetre la reforma integral del barri de Plana Lledó de Mollet, hen estat l'escenari d'un acte en què han participat els alcaldes Josep Monràs, de Mollet, Òscar Sierra, de la Llagosta, i Pere Rodríguez, de Montmeló,  acompanyats també pel primer secretari de la Federació PSC del Vallès Oriental, Jonatan Martínez.

En l'acte, Monràs ha reivindicat la "gran feina que va fer el Tripartit al conjunt del país amb la Llei de Barris", que, segons els socialistes, va permetre millores als nostres barris, a la via pública, i en l'àmbit de l'ocupació i la dinamització de l'economia local. Els socialistes consideren que "tot això només serà possible amb un futur govern català socialista" i criticaven els darrers deu anys de "paràlisi" dels governs de la Generalitat en què "només s'ha parlat de banderes i no s'ha donat resposta a les necessitats reals dels ciutadans", ha dit Monràs.

Sierra ha valorat la llei de barris com a eina vertebradora del comerç local. Per la seva part, l'alcalde Montmeló ha demanat recuperar "el model de país que pensi en els barris i en millorar la vida de la gent", ha explicat Rodríguez.

El secretari de la federació comarcal del PSC ha conclòs tot assegurant que els socialistes volen "recuperar l'agenda social, amb uns millors serveis públics i garantir la igualtat d'oportunitats amb la recuperació de la idea de les 3 M: més metges i metgesses, més mestres, i més Mossos", ha dit.

 

Edicions locals