El DM Group visita Mallorca, amb els deures de l'anotació

Gabriel Torres és la referència mallorquina amb passat a Leb Plata

Esports

| CB Martinenc

José Luis Rodríguez Beltrán

El DM Group Mollet afronta dissabte un dels dos desplaçaments fora de Catalunya. Els de Josep Maria Marsà visiten la complicada pista del Consell Air Europa, que és el filial del Palma de Leb Or. Els mallorquins són l'únic equip del grup C4 amb dos partits disputats, una primera victòria contra l'Almozara de Saragossa (94-65) i la derrota de la jornada passada a la pista del Quart (80-74).

En tots dos partits, el jugador més perillós és el que té més experiència, dins una plantilla plena de joves promeses. Gabriel Torres és la referència amb tretze temporades entre EBA i Leb Plata. En la victòria contra els aragonesos, va ser una piconadora amb 21 punts, mentre que contra el Quart va mostrar l'encert en els triples, amb dos de tres intents. "És un equip molt jove, gairebé tots els jugadors tenen menys de 20 anys. És un equip elèctric i dinàmic. Contra els aragonesos van guanyar amb claredat, però contra el Quart han perdut de poc. La pista del Quart és complicada, i entenc que els de Mallorca són un equip complicat", explica l'entrenador Josep Maria Marsà.

Sense ritme de partit

Per guanyar a domicili, Marsà confia que l'equip millori l'encert anotador, que li va faltar al primer partit contra el Lliçà (58-51). De fet, el tècnic considera que el desencert és fruit de l'actual situació per la Covid-19. "Vam fer a principis d'octubre l'últim partit de la Lliga Catalana, després ens van confinar, tot seguit el toc de queda, fem ara entrenaments en horari de cadets i els jugadors van corrents per poder venir. Fa un mes que estem sense jugar", diu Marsà, que remarca l'actitud: "S'ha de demanar més encert, però els jugadors han donat la cara".

Edicions locals