Álex Sánchez torna a entrenar en una pista d'atletisme

El llançador de javelina molletà havia estat entrenat enmig del carrer, com a queixa per no poder fer-ho en un equipament esportiu

Esports

Álex Sánchez torna a entrenar en una pista d'atletisme
Álex Sánchez torna a entrenar en una pista d'atletisme

José Luis Rodríguez Beltrán

L'atleta Álex Sánchez ja ha deixat d'entrenar al carrer de Mollet després que fa ja uns dies va reprendre la seva activitat en les pistes d'atletisme. El llançador de javelina molletà va estar durant tres setmanes fent exercicis enmig del carrer Salvador Espriu, de Mollet, que fins i tot, va servir com a queixa davant les restriccions per poder entrenar. "Va tenir una mica d'impacte, tampoc tant. Però la gent sí que és cert que em donava ànims", diu álex Sñanchez, satisfet de poder entrenar amb normalitat. 

Des de fa uns dies, compagina els entrenaments a les pistes d'atletisme de Terrassa i Granollers. "Estic molt content de recuperar els meus entrenaments. Van ser tres setmanes complicades, on vaig intentar fer el màxim de sessions al carrer per no perdre entrenaments respecte d'altres llançadors, que sí que podien entrenar fora de Catalunya. Com que tinc fitxa federativa d'àmbit estatal, al final ens van deixar entrenar dins les pistes", adverteix Sánchez, que demana que les pistes s'obrin també a la resta d'atletes: "voldria que no només estiguin obertes pels atletes que competim en l'àmbit estatal. També estaria bé, que la resta d'atletes dels clubs, puguin entrar a les pistes i entrenar". 

El molletà, que també és monitor de Ca n'Arimon i del CA Parets, ja es prepara per competir als campionats de Catalunya i Espanya. La temporada començarà a partir del febrer del 2021, si la situació sanitària ho permet. 

Referent estatal de javelina

L'atleta ha completat una temporada 2020 plena de podis amb el Campionat de Catalunya, el subcampionat d'Espanya de clubs, el segon lloc amb Catalunya de l'estatal de federacions autonòmiques i un quart lloc a l'estatal individual.

Edicions locals