Mollet recuperarà el mercat dels dimarts el proper 1 de desembre

Ca n'Arimon i els equipaments esportius reobren avui amb limitacions en les activitats

Societat, Economia

Amb les noves mesures de reobertura i la baixada de l’índex de rebrot i de contagis a la ciutat, l'Ajuntament de Mollet ha anunciat que prepara la reobertura del mercat no sedentari per al dimarts 1 de desembre.

El mercat, que tornarà a instal·lar-se amb el 100% de les parades, muntarà al lloc on s'estava fent fins ara, és a dir, les parades de fruita i verdura seguiran a l’avinguda de la Llibertat i el tèxtil i parament de la llar s'instal·laran als carrers Ramon Casas, de les Ordidores i avinguda de Rabassaires. Des de l'Ajuntament adverteixen que caldrà seguir les mesures de seguretat marcades per a l’autoritat sanitària i recorden que l’ús de la mascareta és obligatori.

Pel que fa als equipaments municipals, aquest dilluns els equipaments esportius i el complex de Ca n’Arimon també han reprès l’activitat, aplicant les mesures, aforaments i restriccions marcades per aquest sector per les autoritats sanitàries.

Equipaments municipals

Els centres cívics i culturals no poden realitzar activitats que impliquin presencialitat, per aquest motiu les inscripcions per al programa d’Activitats, cursos i tallers es posposen fins al 2021. La Biblioteca Municipal, amplia la seva activitat i obrirà amb un aforament limitat al 50% El Museu Municipal Joan Abelló, continua obert i amplia el seu aforament del 30 al 50%

Edicions locals