La molletana Isabel Padilla, escollida per anar a les llistes de les eleccions al Parlament del 14-F

La regidora d'Ara Mollet ERC MES acompanyarà El Homrani i cinc representants més del Vallès Oriental

Política

La molletana Isabel Padilla, escollida per anar a les llistes de les eleccions al Parlament del 14-F
La molletana Isabel Padilla, escollida per anar a les llistes de les eleccions al Parlament del 14-F

ERC celebrava dissabte un Congrés Comarcal del Vallès Oriental, en què es van escollir els candidats de la comarca que formaran part de les llistes electorals d’Esquerra a les eleccions del Parlament de Catalunya del pròxim 14 de febrer. Entre les persones triades hi ha la regidora molletana Isabel Padilla, qui acompanyarà Chakir El Homrani com a primer candidat de la comarca.

L’actual conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, que va obtenir la validació d’un 77% de la militància present al Congrés, estarà acompanyat per Ángeles Live (regidora de Caldes de Montbui), Joan Galiano (alcalde de Bigues i Riells), Isabel Padilla (regidora a Mollet del Vallès), Magalí Miracle (regidora de Sant Celoni), Albert Valls (militant de Cardedeu) i Ignasi Martínez (alcalde de Tagamanent), com a representants de la comarca a les llistes.

La regidora d’Ara Mollet ERC – MES, Isabel Padilla, va obtenir 72 vots. La presidenta de la secció local d’ERC de Mollet, Txell Humbert va manifestar que “Padilla representa l'obertura d’un partit que vol representar el conjunt de la societat catalana. Els republicans de Mollet estan contents que la Isabel ens representi a la candidatura del Parlament”.

Nascuda a Benitagla (província d’Almería) fa 67 anys, la Isabel va arribar a Mollet l’any 1964. Ha estat treballadora familiar i avui és jubilada. Té 4 fills i 5 nétes. Activista al barri de l’Estació del Nord, on sempre ha viscut, va ser presidenta de l’associació de veïns del seu barri. També ha lluitat per a la igualtat des de la presidència de l’associació de dones Àgora (de la qual en va ser cofundadora).

Al Congrés comarcal la regidora molletana va assegurar que seria a les llistes del Parlament reivindicant “la condició de dona, treballadora, lluitadora, a partir d’uns orígens que sumen a la societat catalana. Jo tinc els meus orígens però vull una República perquè els meus fills i nétes visquin en un món més just”.

Edicions locals