El Mundial de Superbike tornarà al Circuit del 17 al 19 de setembre de 2021

El Circuit acollirà també uns entrenaments col·lectius de pretemporada, del 29 de març a l'1 d'abril

Esports

El Mundial de Superbike torna al Circuit del 17 al 19 de setembre de 2021
El Mundial de Superbike torna al Circuit del 17 al 19 de setembre de 2021 | Circuit de Barcelona-Catalunya

De mica en mica, el Circuit de Barcelona-Catalunya va descobrint quins seran els atractius de la seva temporada 2021 i va omplint forats en el calendari esportiu. Avui ha estat el torn del Campionat del Món MOTUL FIM de Superbike. Els propers 17, 18 i 19 de setembre, el traçat mundialista celebrarà la segona edició del Catalunya WorldSBK Round. Les dates de la totalitat de la pròxima temporada han estat confirmades avui per la FIM i per Dorna, que ostenta els drets del campionat. La cita de Barcelona serà la setena de l’any d’un total de 13.

Després de l’èxit de la primera edició, la qual va premiar Jonathan Rea i Chaz Davies a l’esglaó més alt del podi de les dues curses celebrades, caldrà veure quins són els encarregats de seguir escrivint la història d’una de les proves més joves del certamen, però que pretén convertir-se en tot un clàssic del WorldSBK, el Catalunya Round.

L'any vinent, a més, el Circuit de Barcelona-Catalunya tindrà l'honor de celebrar els Supported Test, quatre jornades d'entrenaments abans d'estrenar la temporada, del 29 de març a l’1 d'abril.

Edicions locals