El Comitè Català d'Hoquei Patins allarga la competició fins al juliol

l'ens federatiu preveu acabar la fase regular al juny i es podrien disputar les fases de promoció al juliol

Esports

| David Rico / Som Mollet

El Comitè Català d’Hoquei Patins (CCHP) de la Federació Catalana de Patinatge (FCP) preveu reprendre la competició el cap de setmana del 10 de gener, en la quarta fase del pla d’obertura de les activitats anunciat pel Govern si la situació sanitària ho permet. Alhora, l'ens federatiu ha previst allargar les competicions de la fase regular fins al juny i si s'escau, les fases d'ascens o permanència fins al juliol. 

A Primera i Segona Catalana femenines s’anul·laran tots els caps de setmana de descans previstos, sense necessitat de doblar jornades. I a Primera, Segona i Tercera Catalana masculines, les jornades parells es jugaran al final de la lliga, donant prioritat a les jornades senars per si més endavant s’haguessin de suspendre o anul·lar, encara que a Primera Catalana també es doblarà alguna jornada. Per últim, s’endarreriran les dates de celebració dels play-offs i fases d’ascens per a les tres categories fins al mes de juliol, si cal.

Pel que fa a les sèniors de la Nacional Catalana masculina i femenina, la més alta de les organitzades per la FCP, la intenció del CCHP és mantenir intacte el sistema de competició, doblant totes les jornades que siguin necessàries fins a recuperar el ritme.

Pel que fa a les competicions mixtes de base de nivell Or, es mantindran totes les jornades previstes i les fases finals dels Campionats de Catalunya se celebraran durant el mes de juliol, si s’escau. En les competicions mixtes de nivell Plata s’anul·laran totes les jornades parells (disputades o per disputar) de la primera fase de competició; es mantindran els encreuaments a doble partit entre equips per a la segona fase; i s’ajornaran les fases finals de la Copa Catalana o Copa Federació fins al mes de juliol, si s’escau. Les competicions femenines de base, per la seva banda, mantindran totes les jornades previstes i també s’ajornaran les fases finals dels Campionats de Catalunya i Copa Catalana fins al mes de juliol, si s’escau.

Respecte a les competicions territorials de Barcelona (categories Prebenjamí i Benjamí), hi haurà el mateix criteri que a les competicions de base d’àmbit català de nivell Or i Plata; i s’ajornaran les fases finals del Campionat de Catalunya Benjamí fins al mes de juliol, si s’escau. I a les competicions territorials de Girona, Tarragona i Lleida, seran les Federacions Territorials les que decidiran com acabar els seus campionats de categoria Prebenjamí i Benjamí.

Edicions locals