L'Ajuntament inicia les obres per millorar l'accessibilitat a peu al polígon de Can Magarola

Es preveu que els treballs, amb un cost d'uns 63.000 euros, durin uns dos mesos i mig

Economia

L'Ajuntament inicia les obres per millorar l'accessibilitat a peu al polígon de Can Magarola
L'Ajuntament inicia les obres per millorar l'accessibilitat a peu al polígon de Can Magarola

L'Ajuntament ha anunciat que aquest dimecres començaran les obres de millora de les voreres del carrer Sertüner i l’enllumenat a l’accés del polígon de Can Magarola, una actuació que comportarà la millora de la mobilitat dels vianants i de les bicicletes.

L'actuació consistirà a urbanitzar les dues voreres als costats del carrer, amb nous guals de vianants accessibles, i a crear un nou pas de vianants, vora la Riera Seca, també amb l’objectiu de millorar la mobilitat a peu i, de retruc, reduir la velocitat dels vehicles.

Així mateix, es prolongarà el carril bici, existent actualment fins a la rotonda de l’edifici de la Merck, de manera que es pugui arribar a la rotonda provisional de la cruïlla amb el carrer Rec de Dalt. D’altra banda, l’actuació també inclourà la prolongació de la xarxa d’enllumenat existent per disposar d’il·luminació nocturna a tot el carrer.

L’import de l’actuació és de 62.672,51 € i el termini d’execució de les obres es preveu en dos mesos i mig.

Al concurs públic per a la realització de les obres es van presentar nou empreses constructores. Finalment, l'Ajuntament va adjudicar els treballs a l'empresa Estayc, SL per un import de 52.565,19 € amb IVA, segons l'anunci d'adjudicació.

Actuacions als polígons de Mollet

L’Ajuntament ha recordat les actuacions que ha desenvolupat als polígons de la ciutat en els dos darrers anys. En concret, les accions han estat la instal·lació de fibra òptica mitjançant Microrasses a diversos espais dels polígons de Can Prat i Can Magarola; el canvi de lluminàries i algun bàcul en l’enllumenat públic dels carrers Indústria, Bilbao, avinguda de Can Prat, sota de l’AP-7 i Ronda Pinetons, enfront de La Farinera; l'actuació en matèria d’enllumenat a la passera entre Martorelles i Can Prat, i l'elaboració del Pla d’acció de millora dels Polígons d’Activitat Econòmica a partir d’un procés participatiu consensuat amb el teixit industrial de la ciutat.

Edicions locals