Les Voltes Solidàries canvien de data i passen al 13 de febrer de 2021

El Circuit ha cancel·lat la celebració de les mateixes el 20 de desembre a causa de la dilatació de les restriccions de mobilitat

Esports

Les Voltes Solidàries canvien de data i passen al 13 de febrer de 2021
Les Voltes Solidàries canvien de data i passen al 13 de febrer de 2021

Les Voltes Solidàries, inicialment programades pel pròxim 20 de desembre al Circuit de Barcelona-Catalunya, han quedat suspeses. El traçat mundialista ofereix una data alternativa, el 13 de febrer, per a tots aquells que ja havien adquirit el seu tiquet per realitzar l'activitat els fons recaptats de la qual van destinats íntegrament a la Marató de TV3, que enguany centra els seus esforços en la lluita contra la Covid-19.

La decisió ha estat presa després d'anunciar el Govern de la Generalitat de Catalunya que manté el confinament perimetral municipal durant els caps de setmana, ja que no es passa de fase dilluns vinent tal com estava previst.

El Circuit de Barcelona-Catalunya lamenta profundament la situació i proposa diverses opcions als compradors de les Voltes Solidàries. Entre elles, realitzar l'activitat el 13 de febrer, les persones que vulguin mantenir la seva tanda i col·laborar així amb la Marató de TV3, poden continuar gaudint de l'activitat el 13 de febrer de 2021. Si per motius relacionats amb la pandèmia i les restriccions que se’n deriven s'ha de cancel·lar la jornada del 13 de febrer, no es podrà sol·licitar el reemborsament de l'import de la Volta Solidària perquè aquest ja s'haurà donat a la Marató de TV3.

A més, també, tot i no poder assistir a la segona data proposada al febrer, els compradors poden mantenir les seves donacions per la Marató de TV3, ja que la quantitat abonada va destinada íntegrament al programa benèfic. 

En cas contrari, es pot sol·licitar la devolució: en cas de no poder assistir al Circuit ni voler mantenir la donació íntegra a la Marató de TV3, es pot sol·licitar la devolució de l'import pagat per les Voltes Solidàries.

Edicions locals