La Policia de Mollet tanca un bar que superava en més del doble l'aforament permès

La intervenció es va produir la tarda de dissabte i va detectar incompliments sancionables amb multes de fins a 60.000 euros

Societat

La Policia Municipal de Mollet va tancar cautelarment dissabte un bar que superava en més del doble l’aforament permès per les restriccions imposades per la Covid.

Segons fonts municipals, la intervenció es va produir la tarda de dissabte. A l’establiment la Policia Municipal va detectar que l’aforament es trobava sobrepassat en més del doble del permès i amb el suport i col·laboració d’efectius dels Mossos d’Esquadra van aturar l’activitat, van desallotjar el local fent fora tota la clientela i van procedir a realitzar una inspecció de l’establiment.

A la inspecció realitzada, a banda de denunciar el responsable del local per incompliment el límit d’aforament establert en espais tancats del 30%, es van detectar d’altres infraccions, com ara consumir a la barra del local, no respectar la distància entre les taules, fumar a l’interior del local, entre altres infraccions administratives relacionades amb la seguretat del local i condicions higiènic- sanitàries.

Davant l’incompliment greu o molt greu de les mesures adoptades per fer front a la situació de crisi sanitària provocada per la Covid19, una vegada comprovat el risc de contagi i risc per la salut individual i col·lectiva, es va procedir al tancament cautelar del local. Entre les diferents infraccions detectades, es tracten algunes d’infraccions greus, que poden ser sancionades cada una d'elles amb una multa de fins a 60.000 euros, i es poden acordar sancions accessòries com la suspensió o prohibició temporal de l’activitat i arribar fins i tot a la clausura del local.

Durant el cap de setmana, la Policia Municipal va fer altres actuacions. Es van aixecar tres actes més a bars del centre de la població per no respectar els criteris establerts pels tancaments a les terrasses i les mesures de distanciament, i es van realitzar igualment diferents controls a la mobilitat perimetral i nocturna, en els quals es van denunciar també diferents persones. En total, la darrera setmana es van interposar 20 sancions per no respectar la normativa Covid-19.

Edicions locals